Nagy dobásra készül az Alien: Isolation és a Halo Wars csapata!

Az eddigi legnagyobb projektjük készül – ez jól hangzik.

A Creative Assembly-nek köszönhetjük az Alien: Isolationt, a Halo Wars 2-t, illetve a Total War-szériát. Most egy új IP-n dolgoznak, ami saját bevallásuk szerint „az eddigi legnagyobb multiformátumú projektjük” lesz. Ehhez több alkalmazottat is keresnek, mint például egy vezető rendszertervezőt: „Te fogod a játékmenet-rendszerekért felelős csapatot vezetni, kifejlesztve az alap játékmenet-rendszereket, mint például a fegyvereket, mozgást, képességeket, kütyüket, életerőt és egyéb olyan rendszereket, amik ezek alatt funkcionálnak. Együtt fogsz működni és szorosan kommunikálni fogsz a projekt kreatív vezetőivel, hogy a játék elképzelését hatékonyan kivitelezhesd.”

Fegyverek, mozgások, kütyük – ez bizony minden, csak nem stratégia a jellemzés alapján. Ehhez hozzájárul még a senior meta játéktervező álláshirdetés is: „A designrendezővel együtt felelős leszel a metajáték mélységéért és hatásköréért. Te fogod megtervezni és implementálni a játék metájának keretrendszerét, figyelembe véve az ökonómiát, fejlődést, a retenciós módszereket, ranglétrákat, kihívásokat, világépítést és rendezvényeket.”

Ebből kiindulva úgy hangzik, hogy valami multiplayer IS lesz az új IP-ben, és élő szolgáltatásnak tűnik a projekt (ökonómia, fejlődés, retenciós módszerek) – kb. olyasmi, mint a The Division. Vajon mi lesz ebből – egy MOBA? Valami, ami a SEGÁ-hoz köthető? (Övék ugyanis a Creative Assembly…)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu