Crash Bandicoot: most neked is lehet Aku Aku maszkod! [VIDEO]

A First 4 Figures segítségével nekünk is ott lehet a törzsi maszk a polcunkon.

Három változatban is megvásárolhatjuk az Aku Aku maszkot – a regular, alap kiadás épp egy összetört dobozból ugrik elő, és bizony már ez is elég borsos áron, 385 dollárért (~117 ezer forint, plusz áfa, plusz vám, plusz postaköltség…?) kelleti magát. A második, exclusive változat már LED megvilágítást ad a maszk szemeinek, és ez is azonos áron került értékesítésre. A harmadik, golden, arany verzió a színek helyett inkább aranyba öltözik, és itt is ugyanannyi az ár, mint a két másik verzió esetében… szóval rajtunk áll, melyik áll hozzánk a legközelebb.

Az előrendelés már él, és aki az arany és az exkluzív kiadást együtt veszi meg, akciós áron, 700 dollárért (~190 ezer forint + egyéb költségek…) kaphatja meg őket. A lenti videó azt mutatja, hogy miként készültek ezek a maszkok.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu