Call of Duty: WWII: konzolokon a ranked meccsek

Az eSport megállíthatatlan.

December elsején, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik a Ranked Play PlayStation 4-en és Xbox One-on, ami a bejelentés szerint 4v4 meccseket tartalmaz. Ezek a Hardpoint, a Capture the Flag és a Search & Destroy módokat fogják futtatni, mégpedig az eSports beállításokkal, amiket a Call of Duty World League-ből emeltek át. Nincs turret (gépágyú) használat, és lángoló tölteteket sem lehet használni, továbbá a Lewis, MG15, Bren és MG42 fegyverek sem elérhetőek például. A további eltéréseket itt lehet elolvasni.

Az első évad csak az elhelyezésért megy, és az ott megkapott skill után kezdődik az igazi buli a második szezonban. Hét tier van: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Masters, Pro – az utolsót csak a száz legjobb játékos fogja elérni. Aki pedig idejekorán kilép a mérkőzésekből, büntetést kap: az első ragequit 15 perc, a második 30, a harmadik végül 45 percnyi büntetést ad, és addig nem játszhatunk újra.

A PC-s rankedről még nincs információnk.

Forrás: Sledgehammer, Call of Duty

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu