Paladins: Battlegrounds: battle royale módot kap a Paladins is! [VIDEO]

Újabb játék megy a PlayerUnknown’s Battlegrounds után.

A Hi-Rez bejelentette a Paladins: Battlegroundsot. Nem vicc, komolyan ez a neve a free-to-play PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os shooter új játékmódjának! A fordulat itt annyi, hogy csapatos játékról lesz szó (úgyhogy valószínűleg szólózni nem tudunk majd), és a terület is elég méretes lesz: a Siege módban látott legnagyobb pályákhoz képest úgy 300-szor nagyobb pályákon iktathatjuk ki a másik csapat tagjait. Lesz „legalább négy tucatnyi” előörs tele loottal, és a zeppelinek is majd ejtenek legendary felszerelést is… és igen, itt is lassan csökken a játszható terület, amit már láttunk a PlayerUnknown’s Battlegroundsban vagy a Fortnite: Battle Royale-ban is.

Todd Harris, a Paladins felelős producere szerint „a mounton átlovagolva ezen a fantasy-témájú pályán, felszerelést keresve és a csapattal együttműködve, a Paladins: Battlegrounds egy kicsit olyan érzést nyújt, mint egy nyílt világú MMO PvP, de egy 20 perces meccs keretein belül.”

A Hi-Rez Studios elnöke, Stew Chisan a DualShockers azt nyilatkozta, hogy a játékmód elnevezése teljesen független a PUBG-től, és előtte az ügyvédeikkel megtárgyalták a témát – szerintük ebből a névből nem keletkezhet probléma. Szerinte inkább az MMOk felé biccentenek a játékmóddal, és hozzátette, hogy a Battlegrounds név általános. A PUBG Corp. nem is védte le a nevet (nem is nagyon lenne rá esélye – a PlayerUnknown’s Battlegroundsot levédték, az rendben is volna), csak nekiment a Fortnite: Battle Royale-nak a játékmenet másolásának vádjával (ezt korábban meg is írtuk).

Néhány szó még röviden a Paladinsról: a 35. hős, Moji (kétfejű sárkányon lovagolva) bejelentésre került, lesz egy új mount (Battle Cats), érkezik a Team Deathmatch mód, és egy új pálya, a Trade District is úton van. A Hi-Rez Studio vezérigazgatója, Erez Goren pedig a DualShockersnek elárulta, hogy valamit készítenek a Nintendo Switchre is.

Battlegrounds mindenhol. A Paladins valamikor idén kapja meg a módot, természetesen free-to-play megközelítéssel.

Forrás: WCCFTech, DualShockersDualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu