Az E3 szervezői felszólaltak Donald Trump ellen

Az amerikai elnök pöcegödör („shithole”) országoknak nevezte Közép-Amerika és Afrika bizonyos országait és a szervezők erre reagáltak.

Az állandóan botrányt kavaró amerikai elnök legutóbbi kijelentésében „shithole” országoknak nevezte Közép-Amerika és Afrika bizonyos régióit, amikor a demokrata és republikánus szenátorokkal találkozott egy olyan meeting során, ahol az bevándorlási reformokat vizsgálták.

„Hogyan engedhetjük be ezeket az embereket ezekből a pöcegödör („shithole”) országokból?” – kérdezte az USA elnöke Dick Durbin szenátor állítása szerint. „Inkább Norvégiából kellene több embert beengedni.” – állította vehemensen az elnök.

A sértő kijelentésre vonatkozó reakciók persze nem maradtak el. Az egyik ilyen reakciót Trump attól a teamtől kapta, akik az E3 megrendezését szervezik évről évre.

„Amerika nagyságát a diverzitásának köszönheti.” – állították a szervezők.” „Az elnök visszataszító kijelentései országunk alapvető értékeit kérdőjelezik meg és a mi társadalmunkban nincs helye ilyen gondolkodásmódnak, amelyet a lehető leghatározottabban elítélünk.”

Maga az E3 egyébként idén június 12 és 14 között kerül majd megrendezésre.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu