Yakuza 6: The Song of Life: egy tonna játékmenet, új részletek! [VIDEO]

A SEGA egy kiadós, angol nyelvű játékmenet-videóval jelentkezett a hamarosan nyugatra érkező Yakuza 6-ból.

A lenti videót 1 óra 5 perc 34 másodperctől érdemes nézni, ugyanis addig Sam Mullen és Scott Strichart, a SEGA lokalizációs producerei addig a Yakuza Kiwami 2-vel játszanak. Ők azt is elárulták, hogy az eredeti, japán kiadásban jelen levő szexi chatelős minijátékot nem fogják kivágni a nyugati régióban kapható kiadásból – az előző, minijátékokra összpontosító trailerben csak azért nem bukkant fel, mert nem illett a videóba. Ebben a chatelősdiben bár nincsen meztelenség, azért… khm, kicsit felnőtt megközelítés ajánlott hozzá.

A nyugati változat viszont valamelyest módosulni fog, ugyanis az egyik karakter cipőjének a jogait a SEGA nem tudta Japánon kívül megszerezni, így az módosulásra kerül (pl. egy csíkkal kevesebb van rajta). Bemutatásra került a játékban látható Virtua Fighter 5: Final Showdown port is, ami teljes egészében játszható lesz Kamurocho, a játék helyszínének játéktermeiben. Ez, illetve a szintén bemutatott Puyo Puyo is helyi multiplayerrel fog rendelkezni.

A töltőképernyőkön lesz egy kis újítás, ami Japánban nem volt jelen: ezeken kb. hatvan segítséget nyújtó információs szöveget láthatunk majd, és mindegyikük el fogja magyarázni a hátteret és a szóhasználatot – ezek a japánoknak ismerősek lehettek (ott már régóta megjelent a Yakuza 6!), nekünk pedig nem lehet kapásból világos. Jó ötlet!

A PlayStation 4 Pro-t is támogatni fogja majd a március 20-án megjelenő Yakuza 6: The Song of Life: stabilabb frame rate, jobb tükröződések és tócsák kerültek szóba. Így kell lokalizálni egy játékot a nyugati közönségnek!

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu