Ingyen elérhető a Dead Space és a King Of Fighters 2002!

Két ingyen akció egy nap alatt.

A Dead Space tagadhatatlanul 2008 őszének egyik kellemes játéka volt – komolyabb, brutális sci-fi túlélőhorror játék az Electronic Arts kiadásában PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n. Most PC-n érhető el Originen az On The House keretein belül ez a játék. Legyen feltelepítve az Origin a PC-nken, aztán klikk ide, adjuk a könyvtárunkhoz, aztán jó játékot.

A másik akcióval a GOG jelentkezik, ugyanis ott most egy nagyobb szabású leárazást nyitnak meg úgy, hogy itt a site főoldalán a könyvtárunkhoz adhatjuk a King Of Fighters 2002-t. Eh, kicsit régi, de azért ez is valami, nemde? Ez az akció február 15-én délután háromig él.

Idén még biztosan nem volt olyan, hogy egyszerre ketten lépjenek ilyesmit, de legalább erre is sor került.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu