Milyen bejelentésre készül a Funcom?

Újabb MMO (vagy stratégia?) készülhet azoknál, akiktől legutóbb például a Conan Exiles-t láthattuk.

Ezen a weboldalon a hír írásának pillanatában még három nap, huszonkét óra és húsz perc van még a visszaszámláló órán. Alatta egy felirat: „Az alkohol segít, amikor a Zónából visszajössz, de ez nem tart örökké…” hoppá, honnan is ismerős ez számunkra?

S.T.A.L.K.E.R.? Igen. Ott volt lehetőségünk arra, hogy a radioaktivitás ellen valamelyest felvehessük a harcot néhány feles vodka ledöntésével. (Mondjuk ezt is túlzásba lehetett vinni – volt példa arra, hogy mattrészegen haltunk meg a semmi kellős közepén…) Van még pár menüpont: A Bár, illetve négy karakter: Pripp, Selma, Dux és Bormin – rájuk klikkelve megjelennek a sziluettek. Hmm…

Csakhogy a bár nem tűnik egy szláv környezetben játszódónak. Sehol egy cirill betű, és a Guinness reklám sem erre vall. Mi a csuda lehet ez? A jövő héten szinte biztos, hogy visszatérünk erre. Egy Stalker MMO odavágna… de álmodozni nem mindig érdemes.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu