Kingdom Come: Deliverance: patchtől rapig [VIDEO]

Több téma is érintésre kerül ezúttal is.

Amíg a PC-sek az 1.03-as patchre várnak, a PlayStation 4-eseknek az 1.04-es érkezik (korábban megírtuk, miért is van ez az eltérés) – a PC-seknek jövő héten érkezik a korábban már megszellőztetett patch, ami a Warhorse szerint már közel van ahhoz, hogy elkészüljön. A zsebtolvajlás és zárfeltörés biztosan módosulásra kerül, és nagy eséllyel ez a frissítés hozza be majd a modtámogatást is.

A PlayStation 4-eseknek az 1.04-es patch kijavítja például az R2-es hibát: egyeseknek harc közben nem működött a gomb, amivel támadhatott volna. A Hans Caponnal kapcsolatos hibákat is fixálja a tapasz, így ha főbb küldetések során elakadtunk volna miatta (sajnos főbb szereplő az illető…), ezzel megoldódik a hiba. A Ginger in a Pickle questet is kijavították: mivel ez egy viszonylag korai főbb küldetés, jó is, hogy mihamarabb sorra került.

A Kingdom Come: Deliverance kapott egy interaktív térképet is, amit itt találhatunk. Ha hozzáadunk pontokat a térképen, azt a böngészőnk elmenti, így könnyebb megjegyezni, hogy például hova a fenébe kell menni az adott mellékküldetésért, amit félbehagytunk egy este. A városnevek, bázisok, fürdők, barlangok, a fontosabb helyek mind felkerültek, de jelenleg csak Skalitz környéke került még feltérképezésre.

És végül a rap… egy brit rapper, Dan Bull csinált egy dalt a játék hősével, Henry-vel a főszerepben. Elképesztő.

Forrás: WCCFTech, VG247, PCGamerPCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu