Call of Duty: Black Ops IIII: bejelentésre került! [VIDEO]

Nem, az ott tényleg egy IIII a címben – ezt meg is kell rögvest magyaráznunk…

Szóval már volt arról pár pletyka, hogy az idén soros Treyarch újra egy Black Ops játékot fog összehozni, de eddig 4-es számmal írtunk róla. Most ez IIII lesz, ami római számokkal tényleg négyet jelent, de a IV lett az elfogadott számozás. Mindegy, a lényeg, hogy az Activision megerősítette hivatalosan is, hogy a játék létezik.

Még csak egy rövid teaser videót tettek közzé, de azért elárultak két dátumot is: május 17-én egy közösségi stream keretein belül fogják részletesebben is leleplezni az idei Call of Duty-t, és már a megjelenési dátumot is elmondták – ez hamarabb lesz az eddig megszokotthoz képest. Erre még visszatérünk.

A Charlie Intel, a Call of Duty rajongói oldala arról ír, hogy a CoD weboldala lehetővé teszi már, hogy a Battle.Net fiókunkkal is belépjünk. Ez azt jelenti, hogy az idei shooter már a Blizzard rendszerén keresztül lenne elérhető PC-n, ami nem lenne meglepő: tavaly a Destiny 2 is már „családon belül” a Battle.Net rendszert használta…

Nos, a megjelenési dátum: október 12-e PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Hm, mégsem lesz Nintendo Switch port?

Forrás: Activision, Charlie Intel

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu