God of War: kiszivárgott játékmenet! [VIDEO]

A YouTube-ról a Sony töröltette már több alkalommal is a közel tíz perces videót – a Facebookon még elérhető!

Sajnos lekéstünk a videó letöltéséről, de szerencsénkre a JeuxVideoLive, egy francia oldal a Facebookon közzétette, így meg lehet tekinteni anélkül, hogy a copyright-kalapács lecsapna. (Megteszi helyette Kratos baltája… párszor.) Érdemes megtekinteni – nem fűzünk hozzá semmit, a videó magáért beszél!

Az AllGamesDelta is felrakott egy videót a Twitterre – itt egy spanyol moziban látható egy CG reklám a God of Warnak, ez a Facebookos videó alatt megtekinthető. Mondjuk ki: a marketing maximumon fut már!

Végezetül szintén az AllGamesDeltán bukkantunk a God of War limitált PlayStation 4 Pro-jára, illetve a gyűjtői kiadás tartalmára. Remek fotók ezek. Az a konzol eléggé fel tudja magára hívni a figyelmet – látványos lett, gratulálunk is annak, aki megtervezte.

A God of War április 20-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Forrás: Facebook, Twitter, AllGamesDelta

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu