Bővít a CD Projekt RED; a Cyberpunk 2077 fejlesztése mindenek előtt!

A lengyelek újabb stúdióval bővítenek.

A CD Projekt RED közleménye  szerint a varsói és krakkói stúdiók mellett egy harmadikat is létesítenek Wrocławban, ami Lengyelország délnyugati területén található. Hivatalosan azzal indokolták a terjeszkedést, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztését megerősítsék. (És erre valószínűleg szükség is lesz: legutóbb arról írtunk, hogy a következő konzolgenerációra IS megjelenhet a futurisztikus RPG-jük…)

Ezzel a lépéssel konkrétan a Strange New Things csapatát vásárolták fel – a 18 ipari veterán, akik a csapat alapját alkotják, korábban a Call of Juarezen, a Dying Lighton, a Hitmanen, a Dead Islanden és a The Witcher trilógián is dolgoztak. Végülis ez érthető lépés, hiszen ha tehetséges a csapat és van pénz a bővítésre, miért is ne?

Ezzel viszont lehetséges, hogy a Cyberpunk 2077 fejlesztése nincs még annyira előrehaladott állapotban. Az E3-ra gyúrnak – ott be fogják mutatni majd a játékot. Kell akkor a munkaerő…

Forrás: CD Projekt, SegmentNext

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu