Far Cry 3: Classic Edition – már megvan a megjelenési dátum!

Először A Far Cry 5 tulajdonosai kaphatják majd meg a Season Pass-on keresztül.

A Far Cry speciális kiadásának már megvan a megjelenési dátuma PS4-re és Xbox One-ra, amely további ösztönzőként hathat a Far Cry 5 megvásárlására. A Ubisoft a hivatalos fórumán jelentette be, hogy a Far Cry 3: Classic Edition május 29-én lesz majd letölthető. Természetesen először a rajongók: a Far Cry 5 Season Pass tulajdonosai kaphatják majd meg, a többi játékos június 26-án töltheti majd le.

Fontos megjegyezni, hogy a Far Cry 3: Classic Edition nem egy remaster, hanem egy egyenes port és csak a solo mód szerepel majd a játékban. Ugyanakkor megkapjuk majd az összes DLC-t is: zombik, vietnámi katonák és marslakók is a szereplők között lesznek.

A Far Cry 5-öt tegnaptól lehet kapni a boltokban, és eddig nagyon jó értékeléseket kapott, rövidesen mi is teljes teszttel jelentkezünk!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu