The Last Of Us Part II: már tesztelteti a Naughty Dog! [VIDEO]

Jó irányba halad a 2013-as év egyik legkiemelkedőbb játékának folytatása.

Az MCM Comic Conon, Birminghamben Nolan North és Troy Baker is részt vett. Itt a két színész arról beszélt, hogy miként működtek közre az első The Last of Us fejlesztésében ők alakították ugyanis Davidet és Joelt. Troy Baker azért egy kicsit tovább ment, ugyanis ő a folytatásról is említett néhány gondolatot.

Szerinte a The Last of Us 2 fantasztikusan néz ki (ilyesmit el is várhatunk a Naughty Dogtól), és az előadásra kerülő történet is hasonlóan ütni fog. Azt is elárulta, hogy a fejlesztők nemrég ejtettek meg egy kis játéktesztelést, ami általában azt jelentik, hogy a fejlesztés egy mérföldkövét elérték már, és így a több szem többet lát elv alapján bugokat gyomlálhatnak.

A The Last of Us Part II-t szinte biztos, hogy a Sony az idei E3-on be fogja mutatni. Talán már azt is elmondják, hogy 2019-ben érkezhet. (Mi ezt tartjuk valószínűnek…)

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu