Jön a Watch Dogs 3? Egy különös Twitter üzenet beindította a pletykahadjáratot

A franchise hivatalos Twitter oldalán olvashattunk egy különös Tweetet, amelyet aztán elég gyorsan töröltek: “this is everything”.

Persze, ez önmagában nem feltétlen jelenti, hogy készül a folytatás, de a nemzetközi sajtó azonnal felkapta, és sok helyen arra tippeltek, hogy ez a Watch Dogs 3 vírusmarketingje lehet.

Semmilyen képet sem mellékeltek a hírhez, csak ezt a rejtélyes tweetet olvashatjuk az oldalon. Ez persze csak „spekuláció”, ahogy a PSU oldalán is olvashatjuk, de mi másra utalhatna ez a tweet?

Érdekesség, hogy a Watch Dogs 2 hosszabb, „director’s cut” jellegű, később a játékba pakolt befejezése utal arra, hogy várható a sorozatból egy harmadik rész is. Egy IGN cikk konkrétan még arra is utalt, hogy a londoni Brixton negyedben játszódnának majd a Watch Dogs 3 eseményei. Persze, mindezt egyelőre érdemes pletykaszinten kezelni.

Amit viszont már biztosan tudhatunk, hogy a The Divison 2 PS4-re és Xbox One-ra érkezik (PC-ről még nincs biztos hír) és a Snowdrop motor továbbfejlesztett verzióját tartalmazza – ahogy arról a PSU is tudósít. Egy másik PSU cikk szerint ez a játék minden idők legnagyobb Ubisoft játéka lesz,  ugyanis több mint 1000 ember dolgozik majd rajta!

Amint újabb információk látnak napvilágot, akár a Watch Dogs 3, a The Division 2, vagy más Ubisoft játékkal kapcsolatban, természetesen rögtön megosztjuk veletek.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu