Sam Fisher belopakodik a Ghost Recon: Wildlandsbe! [VIDEO]

És talán Michael Ironside is visszatér Sam bőrébe.

Miután a 2013-ban megjelent Splinter Cell: Blacklist nem érte el a kitűzött eladási célokat (kb. két millió példányig jutott PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n), Sam Fisher nem kapott új játékot, és Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója szerint nem kéne eltemetni még Samet. Pláne most ne!

A Ubisoft egy rövid videót töltött fel a YouTube-ra, ami a játékba érkező új special ops küldetésről, a The Callról (A hívásról) mutat egy kis ízélítőt. Ebben Sam Fisher (akinek régi hangja, Michael Ironside is mintha megtörné a csendet – nekünk legalábbis úgy hangzik, hogy ő állt a mikrofon mögé…) arról beszél, hogy van egy küldetése Bolíviában, de ehhez kelleni fog egy kis extra tűzerő; így jönnek a képbe a Szellemek.

Több részletet hétfőn fog a Ubisoft közölni, és kedden, tizedikén már a Special Operations 1, egy, a második évad DLC-i közé tartozó frissítés is érkezik a Ghost Recon: Wildlandshez, amiben egy új játékmód, a Ghost War, pályák, multiplayer karaktertestreszabhatósági lehetőségek, és a kampányhoz egy PvE küldetés és egy speciális kihivás is érkezik.

Valószínűleg ebben a pakkban van Sam Fisher is – egy PvE küldetést és egy új PvP osztályt ígértek ingyenesnek, valószínűleg pont ez lesz az.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu