Ghost Recon: Wildlands nagy eséllyel nem fog Battle Royale módot kapni rövid időn belül!

Egyszerűen lehetetlennek tartja a francia kiadó, hogy a PlayerUnknown’s Battlegrounds stílusát felvegye egyik játékuk, ami ma is nagy sikernek örvend.

A Ghost Recon: Wildlands, amiről tegnap írtuk, hogy Sam Fisher, a Splinter Cell főszereplője is fel fog bukkanni benne, jelenleg kizárt, hogy másolni próbálja a Fortnite/PlayerUnknown’s Battlegrounds sikerét és stílusát. Ezt a Twitteren meg is erősítette a Ubisoft – egy rajongó azt vetette fel, hogy a bolíviai világot ki lehetne használni egy száz fős multiplayer móddal.

A válasz? „Megértjük a Battle Royale játékmód csábítását, és bár a Ghost Warnak ez egy természetes irány lehetne, olyan struktúrabeli változtatásokat követelne, illetve olyan kihívásokat támasztana, amik jelenleg lehetetlenné teszik.”

Szerintünk a „jelenleg” kifejezés nem véletlenül került be a válaszba. Maradjunk csak ennyiben…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu