Hellblade: Senua’s Sacrifice: újra adakozó kedvében van a Ninja Theory!

A fejlesztők egy új kihívást támasztottak fel maguknak.

Jó-jó, kicsit régi már az amúgy korrekt játék, de az Xbox One-on április 11-én bukkant fel. Ezzel kapcsolatban rukkolt elő a Ninja Theory egy ötlettel: ha elérnek egy adott eladási eredményt az első Xbox One-os héten, akkor meghatározott összeget adományozni fognak (mivel már profitot termel a játékuk, meg is tehetik).

Nos, tegnap a Twitteren közölték, hogy ötvenezer példány már elkelt a Hellblade-ből a Microsoft konzolján, így a Mental Health Americának 25 ezer dollárt adományoznak. Ha esetleg elérték a tegnapi nappal a százezret, akkor ők is duplázzák a tétet és 50 ezer dollárt fognak adni az amerikai lelki egészséggel foglalkozó non-profit cégnek.

Nos, mivel maga a Hellblade: Senua’s Sacrifice is egy lelki betegséget (a pszichózist) járja körül, az ötlet remek. Minden elismerésünk!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu