Days Gone: egy halom új információra készülhetünk [VIDEO]

A GameInformer júniusi számának címlapsztorija a Sony Interactive Entertainment Bend Studio játéka lesz – egy hónapon keresztül új információkkal szolgál a publikáció róla.

Az első videó egy érdekes összképet mutat be, ugyanis bár itt-ott tényleg egy PlayStation 4-exkluzív címhez méltó színvonalat látunk, vannak részletek, ahol pedig ennek inkább az ellenkezője áll fenn, ami miatt nem csoda, hogy elhalasztásra került a Days Gone

A játék világában öt tábor, illetve némi városi szekció is lesz, és gyorsan oda is teleportálhatunk (közismertebb nevén fast travel), ha a fertőzöttektől megszabadulunk az adott helyszínen. Lesz egy halom rejtekhely-tábor (Ambush Camp) is, amit szintén ki kell takarítani, ezzel szemben pedig nem lesz fetch quest (azaz a könyökünkön kijövő szerezz meg X tárgyat, hozd vissza ide küldetés), és minden feladatnak lesz kötődése a történethez.

Egy halom zombira is tessék készülni. Mennyire is sokra? Nos… egy háromszáz fős csoportot úgy jellemzi a SIE Bend, hogy „bébihorda”… lesznek 500-nál is több zombit tartalmazó hordák is. Na, ennyire sokra.

A Days Gone 2019-ben érkezik kizárólag PlayStation 4-re – ha lesznek érdekes részletek a GameInformertől, természetesen visszatérünk a játékhoz.

Forrás: GameInformer, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu