Nekiment a The Witcher írója a panaszkodóknak!

MOZI HÍREK – Lauren S. Hissrich, a Netflix The Witcher-sorozatának főnöke a Twitteren elég komolyan leszólta azokat, akik panaszkodnak a munkájával kapcsolatban.

Ugyanis vannak a Vaják rajongói között olyanok, akiknek nem tetszik, hogy több bőrszínű, illetve női írók/rendezők is vannak a csapatban, akik a Netflix sorozata mögött fognak állni, mert szerintük így nem lesz hű az eredeti könyvekhez a sorozat. Ekkor ők elkezdtek Twitteren írni Hissrichnek, aki megelégelte az egészet.

Ha mindent le kellene fordítanunk (például azt is, ahogy a forgatókönyv elkészül – arról még külön is lehetne értekeznünk), akkor ehhez a poszthoz úgy két napi élelem kellene, úgyhogy csak a legfontosabb gondolatot fordítjuk le. Ez azután íródott, hogy két író tapasztalatát összevetették a kekeckedők azokéval, akik a Daredevil, The Americans, Jessica Jones filmeket írták – ez önmagában is elég parádés válasz a kétkedőknek! Azért megemlítjük a három írót, aki meg lett erősítve: Jenny Klein (Daredevil, Jessica Jones), Sneha Koorse (The Americans, Constantine), Beau DeMayo (The Originals) – mindenki a saját epizódjának írásáért a felelős, Hissrich pedig felügyeli az egészet. Nézzük azért a kommentjét:

„Ezek a panaszkodók elolvasták az írók forgatókönyveit? Leültek velük és megkérdezték a kapcsolatukat az alapanyaggal? Ismerik-e bármilyen formában is ezeket az írókat? Mert – és ez nem felétek irányul, de mivel ti hoztátok fel – ezek a panaszkodók nem…? Akkor lósz*rt sem tudnak arról, hogy a tévé[s dolgok] hogyan készül[nek], és nem érdemesek véleményt alkotni azokról az írókról, akikkel nem is találkoztak!”

Erre lehetne azt mondani angol kifejezéssel, hogy mic drop – ütős válasz után ott hagyni a mikrofont a padlón, a közönség pedig a sokkból magához térve tapsol.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu