[E3 2018] Sokat fejlődött a Just Cause 4 az elődhöz képest [VIDEO]

Új grafikai engine kapott a káoszról és pusztításról elhíresült Just Cause széria legújabb része, ez pedig sok mindenre kihatással lesz.

A Square Enix tegnap tartott rövidke konferenciáján bemutatkozott végre hivatalosan is a Just Cause 4, az ott levetített előzetesnek köszönhetően pedig több dolgot is megtudtunk az Avalanche Studios készülő játékáról. A változtatások és a fejlődés jelentős az elődhöz képest (amely egyébként hírhedten rossz volt optimalizálás terén), a Just Cause 4 egy messze jobb élmény ígéretével kecsegteti a játékosokat.

Az új grafikai engine-nel együtt kapunk egy jelentősen fejlesztett AI rendszert, hogy az ellenfeleink mindig megfelelő kihívást tudjanak okozni. Fejlődtek továbbá az időjárás effektek, most már a játékot nagy mértékben megváltoztató szélsőséges időjárási viszonyokkal is fogunk találkozni. Viszont legfőképpen maga a fizika fejlődött, ami gyakorlatilag mindenre kihatással van. Például nem csak, hogy sokkal élethűbbek lesznek vélhetően ezáltal az animációk és interakciók, de a környezet is minden eddiginél jobban rombolható lesz. Emellett persze a sorozat mára már ikonikussá vált szigonya is átesik pár kötelező fejlesztésen.

A Just Cause 4 megjelenési dátumot is kapott, még idén fog megjelenni, december 4-én, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu