Szeptemberben bővül a PlayStation Now a letöltő funkcióval?

A Sony az Xbox Game Pass sikerére reagál így – nem lesz-e túl késő?

A múlt héten arról beszámoltunk már, hogy talán idejekorán felbukkant egy letöltő gomb a PlayStation Nowban. A havi 15 eurót (~4700 forint) igénylő streamszolgáltatás viszont őszre bővülhet azzal, hogy a PlayStation 4-es címeket letölthessük és így játszhassunk – ezzel közvetlen riválisa lenne a rendszer a Microsoft havidíjas Xbox Game Passának.

Az angol Kotaku egy ipari forrására hivatkozva ezt mondja: „A funkció szeptember végén fog elindulni, és (legalábbis kezdetben) csak PlayStation 4-es címekre lesz limitálva, így igen, a Demon’s Souls PlayStation 4-en való játéka csak álom marad. A letöltött játékok úgy fognak működni, ahogy a PlayStation Plus címek is: addig működnek, amíg aktív PlayStation Now-előfizetésed van, így az elsődleges PlayStation 4-eden offline játszhatóak lesznek. Ahogy más PlayStationös tartalmakkal, a játékok más fiókokon is játszhatóak lesznek ugyanazon a PlayStation 4-en.”

Ha már ilyen forrás is felbukkan, és nem csak egy Reddites képről van szó, akkor már komolyan vehető pletyka, és esélyes, hogy a Sony hivatalosan ezt az augusztusi Gamescomon fogja bejelenteni. Ezzel még elveheti a lendületet a Microsofttól…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu