A Take-Two nyilatkozott a Red Dead: Redemption 2 sikerességi esélyeiről

A vállalat elnökének számára nem az a központi cél, hogy lehagyják a GTA V-öt eladások terén.

Strauss Zelnick, a Take Two Interactive fejese interjút adott a Game Informer-nek azzal kapcsolatosan, hogy az amerikai vállalatnak milyen elvárásai vannak a Red Dead: Redemption 2-vel szemben.

Az első kérdés természetesen arra vonatkozott, hogy az elképesztő, több, mint 95 millió eladással rendelkező GTA V-öt le tudja-e majd nyomni a játék. Zelnick a következő választ adta:

” A Grand Theft Auto V minden idők legtöbb bevételt termelő szórakoztatóipari terméke, ami tényleg rendkívüli, viszont nem hiszem, hogy minden egyes új játéknak az előző rekordjait kellene megdöntenie. Számomra a kihívás az, hogy valóban valami olyat csináltunk, amire igazán büszkék lehetünk? Sikerült megalkotnunk egy élményt amit szeretnek és élveznek a vásárlóink? A válasz a játékosok visszajelzései alapján igen, ami pedig elég számomra.”

„Hogy hiszem, hogy sikeres lesz-e? Igen. Hiszem, hogy nagy siker lesz? Igen. Tudom-e, mekkora nagy lesz? Abszolút nem, de biztosíthatlak, hogy a csapat beleadta a lelkét a játékba és ez meg is látszik rajta.”

A Red Dead: Redemption 2 PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 25-én, de vélhetően a konzolos megjelenést követően esedékes lesz egy PC-s változat is, legalább is a korábbi szivárgás és a Rockstar Games ezt megelőző tevékenységei alapján.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu