Remnant: From the Ashes néven érkezik új játék a Darksiders III fejlesztőitől [VIDEO]

Egy ko-operatív akciójátékról van szó, amely 2019-ben fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és  PlayStation 4-re.

A Gunfire Games csapata, mely jelenleg a Darksiders III-mon is munkálkodik, összefogott a Perfect World csapatával, hogy életre hívják a Remnant: From the Ashes-t, egy külső nézetes ko-operatív akciójátékot, mely a következő év folyamán fog landolni PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

A Remnant a Föld bolygón játszódik, egy poszt-apokaliptikus világban, amit egy másik dimenzióból (The Root) érkezett lények igáztak le. A játékosoknak ezen dimenziók között kell átutazniuk, méghozzá dinamikusan generált pályákon, hogy szembeszálljanak és végezzenek az ellenséggel, miközben olyan játékmechanikákat használnak, melyek a túlélő játékokra jellemzőek.

Lehetőség lesz fegyvereket és harci felszereléseket gyártani, valamint toborozhatunk szövetségeseket hogy őrizzék és gondozzák az operációs központunkat. A játékban megtalálható hősöket is testre tudjuk majd szabni, mint például a játékstílusukat, hogy magunkhoz tudjuk őket igazítani. A Remnant: From the Ashes-ben helyett kap majd egy skill-rendszer is, ami többféle karakter archetípusnak ad majd helyet többféle class-ból.

A Gamescom 2018 és a PAX West résztvevői már augusztus végén kipróbálhatják a Remnant: From the Ashes demó változatát.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu