Michel Ancel ismét ragaszkodik hozzá, hogy a WiLD-ot továbbra is fejlesztik

Céline Tellierrel (a képen Ancellel), a művészeti igazgatóval látogattak el a Guerrilla Games-hez, ennek kapcsán említette meg a legendás francia játékfejlesztő, hogy továbbra is dolgoznak a WiLD-on, pedig a 2014-es bejelentés óta továbbra is alig van róla információ.

Bár azt mondjuk nem is volt túl nagy meglepetés, hogy a WiLD-ról semmit sem hallottunk az E3-on, mégis már akkor cseng lengi körül a játékot, hogy sokan már úgy gondolják, hogy az egész projektnek annyi. Ugyanakkor a Raymanról és Beyond Good & Evil-ről elhíresült francia fejlesztő, a Wild Sheep Studio igazgatója, Michel Ancel váltig állítja, hogy jelenleg is dolgoznak a projekten.

Ezt egy Instagram üzenetben erősítette meg, ahol Ancel azt is bejelentette, hogy nemrég látogatták meg Céline Tellierrel, a cég művészeti igazgatójával a Guerilla Games (Kilzone-sorozat, Horizon: Zero Dawn) stúdióját.

FORRÁS: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu