Új Xbox mutatkozik be a Gamescom-on?

Ugyan a Microsoft nem tart teljes értékű konferenciát a Gamescom 2018 alatt, de ez még nem jelenti azt, hogy nem fognak semmit se bemutatni.

A Microsoft saját gyártású műsora, az Inside Xbox egyik adása a Gamescom-ról lesz majd stream-elve Larry „Major Nelson” Hyrb szerint, ahol elvileg új Xbox csomagokat és kiegészítőket fognak leleplezni.

Itt a kivonat Major Nelson blogjából:

„Az idei Gamescom-ra az Inside Xbox egy különleges adásával készülünk, amit az Xbox fülkénkből élőben fogunk közvetíteni. Hangolódj rá [a stream-re] kedden, augusztus 21-én 4 óra 30 perckor (CEST időzóna szerint) az új hírekért, az új Xbox csomagokért és kiegészítőkért, a közeljövőben megjelenő címekért, melyekről alig várjuk, hogy beszélhessünk, és talán néhány meglepetésért is!”

A blogposzt érdekes módon nemrég lett megváltoztatva, ugyanis reggel még egy teljesen új Xbox hardver is megemlítésre került benne, mostanra azonban ez eltűnt. Ez felvet néhány kérdést.

Egyrészt lehet szó egy Xbox One X Slim változatról, bár kérdéses, hogy ez mennyire számítanak tényleges új hardvernek. Másrészt talán a Microsoft többet megoszt majd a jelenleg Scarlett néven futó következő generációs konzoljáról, ami abból a szempontból nem lenne olyan elképzelhetetlen, hogy a Microsoft már jóval nyitottabb és őszintébb üzleti stratégiát folytat, na meg az új Xbox már lényegében be lett jelentve az E3-mon is.

Ha pedig már kiegészítők: esélyes az új Xbox One Elite kontroller hivatalos leleplezése, melyről már volt szivárgás az idei év elején.

Akárhogy is legyen, már nem kell sokat várnunk, ugyanis augusztus 21-től 25-ig kerül megrendezésre a Gamescom Cologne-ben, Németországban.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu