A Metal Gear Solid film egyik játékot se fogja közvetlenül adaptálni

MOZI HÍREK – „A fő célom az, hogy vászonra vigyem azt, amit a rajongók szeretnének és elvárnak”

A Kong: Skull Island rendezője San Diego-ban a Comic Con rendezvényen beszélt arról, hogy a Metal Gear Solid film nem lesz közvetlen adapctációja egyik játéknak se.

„Nem szó szerint fogunk adaptálni egy adott játékot, de azt se fogjuk csinálni, amit a Dark Tower film, mely teljes mértékben figyelmen kívül hagyta, hogy a rajongók mit is szeretnek az eredeti műben” – mondta az IGN-nek adott interjúban Jordan Vogt-Roberts.

A leendő rendező továbbá Kojima szavait idézte, melyeket korábban hozzá szögezett: „tedd azt, amit én is tennék, áruld el a közönséged”. Roberts továbbá igyekezte kihangsúlyozni, hogy megpróbálják átültetni a vászonra, amit a rajongók akarnak és elvárnak, és igyekeznek a játék tekervényes történetét és idővonalát érthető módon prezentálni filmes formában. Egyébként nagyon büszke és izgatott elmondása szerint a projekttel kapcsolatban.

Roberts még hozzátette, hogy nagyon elégedett a szkripttel, az egyik legjobb, amit olvasott, különösen azért, hogy milyen jól kezelik benne az idővonalat és milyen jól átérezhető a különböző dolgok súlya.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu