Újra a játékok jövőjéről beszél a Ubisoft vezérigazgatója [VIDEO]

Yves Guillemot idén egyszer már ilyen témában megszólalt, de ezúttal a shanghaji ChinaJoyon állt a francia kiadó főnöke a kamerák elé.

Guillemot, úgy véli, hogy a felhőalapú játékokkal a játékok világai telítettebbek, illetve hosszú távon aktívak lesznek. A játékok sokkal interaktívabbak lesznek, és ezeket szuperszámítógépek fogják szimulálni. Újra szóba került tehát a cloud

Hozzátette, hogy a játékos és a játék közötti kezelőfelület is változni fog, amivel az AAA játékipar is módosul idővel, hiszen mindenki képes lesz játszani. A Blockchain cryptopénznem is szóba került: szerinte ezzel a játékosoknak lehetőségük lesz tartalomkészítésre, és a munkájukat biztonságosan eladhatják más játékosoknak, így jóformán a Ubisoft játékaiban „részvényesekké” válnak.

„A játékosoknak lehetőségük lesz az intelligens játékokban való elmerülésre: fel fogják a játékok ismerni, hogy mit csinálnak, így több interakciót adhatnak, és több NPC-vel is találkozhatnak. Még bőven van mit csinálni, hogy ezek az élmények (mobilon, tableten, bármilyen kijelzőn) még interaktívabbak és érdekesebbek legyenek. Így lehetséges lesz nekik, hogy a játékaink megalkotásában részt vehessenek, és eközben szórakozhassanak,” mondta Guillemot. Itt is felbukkant az „élmény” szó.

Szóval játék helyett élmény lesz a trend?

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu