A védelmező rendezője fogja készíteni a következő Marvel filmet?

MOZI HÍREK – Könnyen lehet, hogy a többek között a Kiképzés és A védelmező című filmekről elhíresült Antonie Fuqua rendezheti majd egyik jövőbeli Marvel filmet.

Antonie Fuqua egy nemrégiben adott interjúban a képregények filmre való adaptálásáról beszélt. Elmondása szerint már sokan megkeresték ezzel kapcsolatban, azonban eddig minden alkalommal nevet mondott. Viszont ez most megváltozhat.

Elmondása szerint hamarosan találkozója lesz Kevin Feige-dzsel (aki a Marvel filmes részlegének a vezetője), és bár szerinte „csak beszélgetni” fognak, nagyon valószínű, hogy Feige több jövőbeli projektet is be fog mutatni neki, aztán pedig majd elválik, hogy Fuqua érdekelt-e valamelyikben.

„Kerestek már meg engem szuperhős filmekkel kapcsolatban… Számomra a megfelelő darabnak kell lennie a megfelelő helyzetben, mert annyi vizuális effekt van mindenhol és felmerül a kérdés, hogy hol van a rendező helye ebben az egészben? Szükségem van rá, hogy megértsem és átlássam, olyan ez, mint a menedzsment… van egy gépük, vannak embereik, ott a dziján is, az egész előre ki van tervezve… de mindezt a rendező csinálja? Vagy a másik száz ember?”

Fuqua azt is elárulta, hogy képregényeken nőtt fel és most, hogy van egy 13 éves fia, több késztetést érez arra, hogy csináljon valamit ebben a műfajban.

Ha kíváncsiak vagytok a rendező legutóbbi filmjére, hogy hogy sikerült, itt olvashatjátok el róla a kritkánkat.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu