Just Cause 4: „interaktív térkép” – négy eltérő régió lesz a játékban!

Az Avalanche játéka másképp is próbálja felhívni magára a figyelmet.

Egy „hatalmasnak” nevezett, dél-amerikai szigetországon fog játszódni a Just Cause 4, és az 1024 négyzetkilométer (ami 32×32 kilométernek felel meg) így elég komoly környezetbeli eltérésekkel is fog rendelkezni. Olyannyira, hogy a négy bióma területén láthatunk havas hegyektől kezdve fákat, vizet, dombokat, folyókat, és egy sivatagosabb régiót, nem is beszélve a Nueva Voz nevű fővárosról a déli parton.

Több terület, kevesebb víz – papíron. Gyakorlatilag meg még nem tudjuk, mert ugye a bizonyos láthatatlan fal itt-ott felütheti a fejét, amit mindennek nevezhetünk, de látványosnak egyáltalán nem. A területet viszont már felfedezhetjük, ugyanis ide kattintva ha a „launch map” gombra kattintunk, az „interaktív térkép” el fog terülni előttünk. (Idézőjel? Igen: egy hangfájl, egy videó és egy kép nem nagyon nevezhető annak.)

A Just Cause 4 december 4-én érkezik a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu