Menu

Call of Duty: Black Ops IIII: újabb részletek a Blackout módról [VIDEO]

Végre összeállt a térkép is.

A játék battle royale módjában többféle perk lesz, nézzük, hogy mik is. A Paranoia egy hanggal jelzi nekünk, ha egy ellenfél ránk céloz, az Outlander a körtől kevesebb sebzést okoz, és a sebződés közben gyorsabbak leszünk, a Consumer segítségével 20%-kal gyorsabban használhatunk tárgyakat, vagy gyógyíthatjuk magunkat és bajtársainkat, a Skulkerrel gyorsabban közlekedünk hasonfekve vagy guggolva, a Stimulanttal 100 ponttal több életerőnk lesz, az Iron Lungs segítségével tovább tarthatjuk vissza a lélegzetünket a víz alatt vagy célzás közben, a Looterrel a falakon keresztül láthatjuk a fegyvereket, lőszereket, medkiteket és egyéb tárgyakat, míg a Dead Silence-szel halkabban lépkedhetünk a térképen, ami teljes egészében bemutatásra került a Twitteren:

VLNCjQfUFoSH25ac96QLih 650 80

Korábban már beszámoltunk David Vonderhaar gyorskérdésekre adott válaszairól, de most videóban is hallhatjuk azt mondani, hogy nem biztos, hogy stabil 60 FPS-sel fog futni a Blackout mód. Esélyes, hogy lesznek teljesítménybeli zuhanások itt-ott a nyolcvan játékossal rendelkező játékmódban.

Egy új trailer is érkezett a Blackoutnak, aminek a bétája a PlayStation 4-eseknek szeptember 10-én kezdődik (az Xbox One és a PC 14-én ugrik be a meccsbe, igaz, cross-play nem lesz!), és 17-én fog véget érni. A Call of Duty: Black Ops IIII a Blackout móddal egyetemben pedig október 12-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: DualShockers, PCGamer, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu