Mass Effect: Andromeda: nem volt tervben semmi sem a megjelenés után!

Hiába a Mass Effect név, a BioWare nem nagyon tervezte azt, hogy a megjelenés után támogassa extra tartalmakkal az Andromedát…

Mike Gamble, aki az Anthemen is dolgozik, a USGamernek mondta el, hogy a Mass Effect: Andromeda nem rendelkezett jó alapokkal: „Az Andromedáról meggyőzően kimondhatom, hogy az Anthemhez képest egyáltalán nem voltak rögzítve a megjelenés utáni tervei. A rendszerek és az eszközök nem voltak meg a hosszú távú tervek támogatására. Nem az volt a helyzet, mint az Anthemmel: sosem volt meg egy jó, szolid alap, amiről el lehetett volna kezdeni, míg az Anthemnek ez alapból a része. Igazából a munkánk nem ér véget február 22-én, hanem akkor kezdődik.”

Szóval Gamble szerint a Mass Effect eddigi utolsó részét alapból már-már reménytelenül dobták ki a piacra, és őszintén, valamelyest ez érződött is itt-ott rajta. Az általa említett február 22-ei dátum amúgy az Anthem megjelenését takarja PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu