Elkészülhet a Halloween 2

MOZI HÍREK – Még mozikba sem került a második rész, de a film mögötti kiadó vezetője már most a második rész lehetőségéről beszélt.

Az eredeti 1978-as klasszikust, a Halloweent több folytatás is követte, de egy sem tudta megütni az első rész szintjét. A szériát többször próbálták már rebootolni, méghozzá úgy, hogy a folytatásokat semmisnek vették és az első részre támaszkodtak előzményként, de ezen filmek mindegyike kudarcot vallott.

Az új Halloween filmet nemrég mutatták be a Toronto Nemzetközi Filmfesztiválon és hatalmas sikert aratott, ami bíztató, jel, különösen egy horrorfilm esetében – az új Halloween egyébként szintén az eredeti, 1978-as változat közvetlen folytatásaként íródott, a többi rész figyelembe nem vételével.

A film mögöt álló kiadó vezetője, Jason Blum most nyilatkozott egy esetleges folytatás lehetőségéről.

„Szeretnék folytatásokat csinálni és remélem hogy fogunk és fogunk is, ha a film jól teljesít. Addig ezt nem fogjuk eldönteni, amíg nem látjuk a filmmel kapcsolatos reakciókat. De nagyon remélem, hogy megcsinálhatjuk majd”.

A Halloween október 19-én fog a mozikba kerülni.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu