Hamarosan bemutatja új konzolját az Intellivision Entertainment!

A Portland Game Expon tervezik leleplezni az új konzolt.

Néhány hónapja írtunk arról, hogy az Intellivision név visszatér egy vadonatúj konzollal, amit október elsején terveznek normálisan a közönségnek bemutatni. Nos, nem ez a helyzet: az Intellivision Entertainment egy kicsit módosította terveit.

Nem kell megijedni – nem kell több hónapos késésre gondolni, ugyanis mindössze durván három héttel tolták el a bemutatót. Október 20-án, a Portland Game Expo során fogják bemutatni a hardvert, ami logikus is: az október 19-e és 21-e között zajlódó rendezvény főképp a retró videojátékokra koncentrál.

A név, a hardver összetétele, az online lehetőségek, a kontroller, a fejlesztői eszközök, az árazás, a megjelenési dátum, a nyitó játékkínálat, a fejlesztői és kiadói partnerek, és a licenszelni tervezett játékok is ekkor kerülnek megnevezésre. (A kontroller/konzol párosból közzé fognak tenni néhány 3D-s rendert is.)

Ha ilyen pontos terve van Tommy Tallariconak, az Intellivision Entertainment főnökének, akkor csak nem beszélhet a levegőbe. Mi mindenesetre figyelemmel követjük az Intellivision név feltámadását…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu