Terjedelmes gameplay a Remnant: From the Ashes-ből [VIDEO]

Az új akciójáték fejlesztését a Darksiders 3 mögött álló csapat végzi.

A Perfect World, valamint a Darksiders 3 mögött álló fejlesztőstúdió közzétettek egy terjedelmes gameplay videót a Remnant: From the Ashes-ből, az új kooperatív túlélő akciójátékukból, mely egy poszt-apokaliptikus viálgban játszódik és melynek megjelenése valamikor 2019-ben várható.

A Gunfire Games új munkájában maximum 4 játékos veheti fel egyszerre a harcot különböző veszélyes és rémisztő lények ellen lőfegyvereket és egyéb közelharci eszközöket használva. A játék során lehetőség lesz tapasztalati pontokat gyűjteni melyek által lehet majd a túlélők képességeit fejleszteni, hogy előre tudjanak haladni ebben a világban, amelyben a pályák véletlenszerűen generálódnak.

A félelemet keltő főellenfelekből sem lesz hiány a Remnant: From the Ashes-ben, valamint a nagy erővel bíró egyéb ellenfelekből sem, ahogy az az alábbi videóban is látható.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu