PUBG PS4-en? Dél-Koreában már bejegyezték! PS4-es Castlevania fanoknak is jó hírünk van …

A battle royale őrületet elindító PlayerUnknown’s Battlegrounds bekerült a dél-koreai korosztályozási rendszerbe.

Nincs még semmilyen hivatalos bejelentés, de a Gematsu portál kiszúrta, hogy „Korea játékminősítési és igazgatási bizottsága” bejegyezte a PUBG-t, amely egyelőre csak PC-re és Xbox One-ra kapható.

A PUBG-vel kapcsolatban már eddig is sokszor hallottuk, hogy tervezik az esetleges egyéb konzolos megjelenését, de ennyire konkrét információ ezzel kapcsolatban még nem került a birtokunkba. Már csak az a nagy kérdés, hogy a más platformokon jelenleg is optimalizációs gondokkal küzdő PUBG milyen frame rate-el és felbontással kerül majd fel az eredeti PS4, illetve a PS4 Pro repertoárjába, amelynél a 4K checkerboarding felbontás manapság már elvárásnak számít…

No és mi a helyzet a Castlevania hírrel, amit a címben beharangoztunk? A 3Djuegos, spanyol portál szerint ugyanez a koreai szervezet kilistázta a Castlevania Requiemet is, amely a Symphony of the Night és a Rondo of Blood kompilációja.

Forrás: Gematsu, 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu