Kiszivárogtak a PlayStation Plus októberi PlayStation 4-es játékai?

Nehezen hihető (és ezért is kétkedünk), de talán ezúttal nem kacsa a Redditen felbukkant fotó

„Ezek a játékok a PlayStation Plus logós store-omban bukkantak fel (abban a kicsi sávban). Ha rájuk klikkelek, nem bukkannak [ezek a játékok] fel. Ez egy bug, vagy ez az októberi játékok kiszivárgása lenne?”, hangzik el a kérdés a Redditen. A két PlayStation 4-es játékról még nem beszélnénk, de az egyikük talán logikus lehet a BlizzCon miatt.

Az idei BlizzCon november elején kerül megrendezésre, és a Blizzard ott beszélhet a következő Diablo játékról (amiről már jóformán mindenki tudja, hogy készül, csak nincsen bejelentve…), így emiatt valahol érthető is volna, hogy a Diablo III Eternal Collection lehet az egyik PlayStation 4-es játék. A másik is egy egészen ütős cím – a Nioh, a „japán Souls” olyan sikeres lett, hogy már készül a folytatása is…


Megismételnénk, hogy ez lehet, hogy végül valami hoax lesz, de mivel közeledünk a hónap utolsó szerdájához, a Sony már nagy eséllyel készül a listával. Talán ezúttal telibe találunk.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu