Red Dead Redemption 2: nyílt bétát fog kapni a Red Dead Online!

Ahogy az várható volt a Grand Theft Auto V-GTA Online tengely sikere után, a Rockstar a Red Dead Redemption 2-be is egy masszív online komponenst épített.

A fejlesztők bejelentése magyarul így hangzik (kivéve egy PR-os mondatot): „A Red Dead Online egy új, online élmény, ami a Red Dead Redemption 2 hatalmas nyílt világának hátterében található. Ez az eredeti Red Dead Redemption klasszikus multiplayer élményének evolúciója, ami a narratívát szórakoztató, új módokban ötvözi a kompetetív, kooperatív játékmenettel. A Red Dead Redemption 2 játékmenetének alapjaira építve a Red Dead Online kész lesz arra, hogy egyedül, vagy barátainkkal felfedezhessük. Gyakori frissítéseket és finomhangolásokat is kapni fog, hogy mindegyik játékosnak növessze, fejlessze ezt az élményt.

A Red Dead Online novemberben készül elindulni, először egy nyílt béta formájában – a további hírek hamarosan érkeznek erről. Ahogy a legtöbb ilyen méretű és skálájú online élmény esetében, úgy itt is elkerülhetetlen, hogy a megjelenéskor valamilyen turbulencia, zavar be fog következni. […] A Red Dead Online-hoz való hozzáférés mindenkinek ingyenes lesz PlayStation 4-en és Xbox One-on, aki rendelkezik a Red Dead Redemption 2-vel.”



Sajnos az utolsó mondat nem nagyon fejti ki, hogy szükséges-e a PlayStation Plus/Xbox Live Gold előfizetés a játékhoz, de esélyes, hogy igen, kelleni fog az online miatt. Mindenesetre ez a közlemény előrevetíti azt, hogy a Grand Theft Auto V példája megismétlődik: valószínűleg itt sem fogunk egyjátékos DLC-t kapni az online erőltetése miatt…

A Red Dead Redemption 2 október 26-án jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Red Dead Online valamikor novemberben fog elindulni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu