Letöltésekkel erősít a PlayStation Now!

Egyértelmű, hogy a Sony a Microsoft Xbox Game Pass programja ellen pozicionálja a PlayStation Now-t.

A PlayStation Blogon olvasható a bejelentés, hogy mostantól a PlayStation 4-es és PlayStation 2-es játékokat, amiket eddig streamelhettünk, immáron letölthetjük a PlayStation 4-ünkre, amivel egyrészt nem kötelező az internetkapcsolat a játékhoz (hetente egyszer azért kapcsolódni kell a PlayStation Now-előfizetésünk igazolása miatt), másrészt pedig így stabilabban (lag nélkül) játszhatunk, ami azért sosem árt. Ha van egy PlayStation Plus-előfizetésünk, az eddigi felhő-alapú elmentéseinket a konzolunkra letölthetjük (de nem kötelező a PS Plus-előfizetés a PlayStation Now-hoz!), ami szintén kényelmes megoldásnak nevezhető.

A PlayStation Nowos játékok online multiplayeréhez nem kell a PlayStation Plus-előfizetés – a szolgáltatás havi 15 euró (~4800 forint), vagy egy évre 100 euró (~33 ezer forint). Ezzel viszont havi szinten a PS Now még az Xbox Game Pass felett van, de a kezdeményezés jó, sőt, ezzel akár jóval több előfizetőt is szerezhet az eddigiekhez képest.

A csavar? Európában még csak az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Írországban, Ausztriában és Svájcban érhető el a PlayStation Now. Itt, a Balkánon még nem. Elvileg.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu