A Mass Effect jövőjére utal a BioWare főnöke? [VIDEO]

Tegnap volt november 7-e, azaz az N7-nap. Ezt a BioWare a Mass Effect: Andromeda bukása után is ünnepli azért…

A bukás szó jogos: nem kapott végül a tavaly tavasszal kijött Mass Effect: Andromeda egyjátékos DLC-t, így a BioWare, akiknek az Andromedát fejlesztő montreali stúdiója bezárásra került, gyorsan átállt az Anthem fejlesztésére (kérdéses, hogy ez kifizetődő-e nekik…), de a csapat a lenti videóban örömmel beszél a Mass Effect múltjáról, továbbá bejelentették benne, hogy az Andromeda immáron Xbox One X-támogatott játék lett.

A vége felé Casey Hudson, a BioWare vezetője veszi át a stafétát egy bögrével a kezében. Tőle még a nyáron olvashattuk, hogy „titkos projekteken” dolgozik a csapat… és most a bögréjén Shepard parancsnok egyik nevezetes megnyilvánulása, „I should go” (magyarul mennem kellene) olvasható. (Akinek nem rémlene – elég sokszor mondta Shepard – nem vicc, itt egy összeállítás CSAK ezekkel a távozó kommentekkel!) Hmm…

„[Számomra az N7 nap] azt jelenti, hogy minden nap bejövök a stúdióba arról álmodozva, hogy mi lesz a következő, nagy Mass Effect-játék,” mondja Hudson. A videóban főleg az eredeti trilógia látható, ami talán sokat mondó lehet… ja, és Michael Gamble, aki jelenleg az Anthem vezető producere (korábban pedig producer volt több Mass Effecten), ezt írta Twitteren: „Boldog N7-napot mindenkinek! Mélyen szeretem ezt az IP-t, és benne összenőttünk az évek során a rajongókkal. Még mindig vannak történeteink, amiket ebben az univerzumban elmondanánk… a jövő fényes.”

Szóval a Mass Effectről nem mondott le a BioWare. Kérdéses, hogy az Electronic Arts lemond-e róluk, ha esetleg a februárban megjelenő Anthem nem hozza az elvárt eladásokat…

Forrás: GameSpot, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu