Elkezdődött a The Walking Dead: The Final Season utolsó két részének fejlesztése!

Miután a Telltale Games csődeljárás alá került, a Skybound Gameshez átkerült a staféta, és ők örömmel jelentették be, hogy november 19-én végre elkezdődött Clementine történetének fejlesztése.

„Sok legális és logisztikai munkálat történt, mire eljutottunk oda, hogy felhajthassuk az ingujjunkat, és munkához láthassunk. Miután a Telltale becsukta a kapuit, sajnos a játékon képtelenség volt dolgozni, és emiatt a harmadik és negyedik epizód megjelenése elhalasztásra került,” írja Robert Kirkman, a The Walking Dead atyjának a cége egy közleményben.

A The Walking Dead: The Final Seasonon több ex-Telltale alkalmazott is dolgozik már a Skybound Gamesnél, akik „hamarosan” bejelentik, hogy mikor fog a két hátralevő rész megjelenni. Hozzátették, hogy a The Walking Dead korábbi szezonjai néhány napra eltűnhetnek a digitális boltokból (PlayStation Store, Microsoft Store, Steam…), amíg a jogok a Telltale-től átkerülnek a Skyboundhoz, viszont az jó hír, hogy aki már megvette a The Final Seasont, nem kell további költségekre számítania!

Szóval idén talán már nem számíthatunk arra, hogy a The Walking Dead befejeződjön, de a „hazai pályára” került fejlesztésben talán lehet bízni…

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu