Ingyenes az Outcast: Second Contact egy kis ideig!

Egy kis akció keretein belül az 1999-es év egyik legkomolyabb PC-s játékának felújított kiadása ingyen a miénk lehet.

Az 1999-ben megjelent Outcast feldolgozott verziója tavaly jött ki, és nekünk annyira nem jött be (kopottasnak neveznénk, de ettől függetlenül a maga idejében sikeres volt), de most november 24-én este hét óráig lehetőségünk van PC-n ingyen felmarkolni az Outcast: Second Contactot, ráadásul DRM-mentes változatban!

Ehhez a Humble Bundle oldalára kell ellátogatnunk, ahol a kosarunkba téve a fiókunkban lesz a játék, ami 5,9 GB helyet követel a letöltéshez (a telepítéshez ennél kicsivel több kell majd). Fel kell iratkozni a Humble hírlevelére, illetve egy fiókot kell regisztrálnunk, ha az még nem lenne, de ennyit talán megér Cutter Slade kalandja…

Figyelem! November 29-éig le kell töltenünk a játékot, ugyanis utána eltűnik az oldalról, tehát jobb mihamarabb megejteni a beszerzést, hiszen utána már ott lesz a vinyónkon, ahonnan bármikor hozzáférhetünk.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu