Bruce Willis karácsonyi ellenfele a Grincs kedvence

MOZI HÍREK – Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsözni hangját a Grincsnek a legújabb aniációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról. „Fiatal koromban egy boltban dolgoztam, és karácsony előtt ugyanaz a pár dal ment, végtelenítve – meséli Cumberbatch a Stuff magazinnak. – Na akkor én is olyan idegállapotba kerültem, mint a Grincs karácsony előtt, és legszívesebben betiltottam volna az egészet. Egyébként nem utálom a karácsonyt, amolyan boldog, brit, cinikus állásponton vagyok vele kapcsolatban. A karácsonyban csak azt utálom, hogy a rengeteg műanyag csomagolás miatt szeméthegyek keletkeznek, ami elég nagy pazarlás pár vidám nap érdekében. Egyébként a volán mögött is tudok grincses lenni, ha berágok valakire. Akkor is kicsit grincses vagyok, ha régóta ettem és leesett a cukrom, meg ha éppen átrepültem az óceánt és halál fáradt meg ideges vagyok.

A színész arra a kérdésre, hogy ki a karácsonyi főgonosza, azonnal rávágta: – Nem a Grincs, hanem Hans Gruber a Drágán add az életed!-ből. Ez is tipikus karácsonyi film annak dacára, hogy a szereplők jelentős részét lelövi Bruce Willis. Alan Rickman zseniális a német álterrorista szerepében!

A hamarosan hozzánk is megérkező Grinch eddig 218 millió dolláros összebevételt ért el.

(The Grich – hazai bemutató: 2018. december 6.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu