Menu

Véget ért a Bethesda „zsákbotránya!”

A Bethesda meghátrált – azok, akik több mint hatvanezer forintot fizettek a Fallout 76 Power Armor Edition kiadásáért, azt kapják, amiért fizettek.

A hétvége egyik botrányos lépése volt a Bethesdától, hogy a gyűjtői kiadást megszerző Fallout 76-osok nem vászonból készült katonai zsákot, hanem egy olcsó, nejlon változatot kaptak, és ehelyett kárpótlásul jó ezerötszáz forintnyi, szinte semmire sem költhető Atomot kaptak a pórul jártak. Ez persze továbbra is negatív fényben tüntette fel a Bethesdát, ami végül megfelelő módon reagált.

A Twitteren közölték, hogy már majdnem készek a szövetzsákok terveivel, így akik a Power Armor változatot vették meg a Fallout 76-ból, kattintsanak ide, válasszák a legalsó opciót, adják meg a Bethesda.net felhasználónevüket, a teljes nevüket, az emailcímüket, és bizonyítsák, hogy ezt a kiadást vették meg, és megkapják majd az eredetileg elvárt zsákot, amint az elkészül.

Mivel a Bethesda még csak a terveket fejezi be, tuti lesz még pár hónap, mire zsákokhoz jutnak a játékosok. Remélhetőleg ez nem csak egy tipikus szőnyeg alá söprős lépés…

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu