Véget ért a Bethesda „zsákbotránya!”

A Bethesda meghátrált – azok, akik több mint hatvanezer forintot fizettek a Fallout 76 Power Armor Edition kiadásáért, azt kapják, amiért fizettek.

A hétvége egyik botrányos lépése volt a Bethesdától, hogy a gyűjtői kiadást megszerző Fallout 76-osok nem vászonból készült katonai zsákot, hanem egy olcsó, nejlon változatot kaptak, és ehelyett kárpótlásul jó ezerötszáz forintnyi, szinte semmire sem költhető Atomot kaptak a pórul jártak. Ez persze továbbra is negatív fényben tüntette fel a Bethesdát, ami végül megfelelő módon reagált.

A Twitteren közölték, hogy már majdnem készek a szövetzsákok terveivel, így akik a Power Armor változatot vették meg a Fallout 76-ból, kattintsanak ide, válasszák a legalsó opciót, adják meg a Bethesda.net felhasználónevüket, a teljes nevüket, az emailcímüket, és bizonyítsák, hogy ezt a kiadást vették meg, és megkapják majd az eredetileg elvárt zsákot, amint az elkészül.

Mivel a Bethesda még csak a terveket fejezi be, tuti lesz még pár hónap, mire zsákokhoz jutnak a játékosok. Remélhetőleg ez nem csak egy tipikus szőnyeg alá söprős lépés…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu