Anthem: nem lesz körülményes a barátokkal játszani

A BioWare új játéka nem fog akadályokat görgetni a játékosok közé, állítja Jonathan Warner, a játék rendezője.

Az Entertainment Weekly meginterjúvolta Warnert, aki például azt is elárulta, hogy a szintkülönbségeket kiegyensúlyozza majd az Anthem, de olyan küldetéseket is játszhatunk majd, amit addig nem tettünk meg.

„Ha előttem vagy a történetben, lehetőséget adunk rá [hogy együtt játszhassunk]. Nem próbáljuk azt az élményt szociálisan korlátozni – kapsz egy kis figyelmeztetést, hogy egy olyan küldetésre készülsz, ami történetileg jóval előtted van, így spoilereket tartalmazhat. A döntést rád bízzuk [hogy játszod-e azt a küldetést vagy sem]. A nehézséget is egy kicsit beskálázzuk neked, hogy ne legyen borzalmas élmény belőle. Megnézzük a pilótád szintjét, és erre, illetve a többiekre alapozva skálázzuk a nehézséget. Akármi is történik, jó élményben lesz részed, főleg egy ilyen játékban, ahol sosem vagy a barátaiddal teljesen koordinációban. Mindig van valaki a csoportodban, aki állandóan játszik és így magas szintű, és nem szeretnénk, hogy ez elvegye a kedved az együtt játszástól,” mondja Warner.

Az Anthem február 22-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Aki előrendel (vagy PC-n Origin Access, Xbox One-on pedig EA Access előfizetéssel rendelkezik), január 25-én egy demó formájában kipróbálhatja a játékot.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu