Négy játék is ingyen megszerezhető!

Karácsony közeledtével sokan ingyen akcióznak.

Az ingyen játékok sosem ártanak, és most négy, eléggé eltérő játékot lehet ingyen berámolni PC-n. Az első egy űrhajós RTS, a Sins of Solar Empire: Rebellion – mivel megjelent az új DLC-je, az Ironclad és a Stardock úgy döntött, hogy december 19-éig ingyen hozzá lehet adni a Steam-fiókunkhoz, ha ide klikkelünk.

Továbbra is a Steamen maradva, a Geneshiftet úgy lehetne jellemezni mint egy retro GTA (felülnézetes!) battle royale, ahol a meccsek mindössze két percig tartanak. Ez is december 19-éig, este hét óráig ingyenes itt – itt is elég annyi, hogy rábökünk az Install Game gombra, hiszen utána a fiókunk része marad.

A harmadik címünk az Anno 1602. Ehhez viszont kelleni fog egy uPlay- és egy Ubisoft-fiók, hogy ezt a valós idejű stratégia/menedzserjátékot megszerezhessük, amihez ide kell kattintanunk. Az akció december 23-án, éjfélig érvényes.

A negyedik az Epic Games Store-hoz köthető (ez nemrég indult) – a Subnautica egy víz alatti horror/felfedezősdi, ami december 25-éig várja, hogy a fiókunkhoz adjuk. (Ha Fortnite-ozunk vagy Unreal Tournamentezünk, akkor már van… úgyhogy ebben az esetben nem kell sokat bajlódni.) Itt kell intézkedni ezügyben, vagy az Epic launcherből is elérhetjük. Kicsit sok launcher lesz ez PC-re… Steam, Origin, uPlay, Epic Games Launcher, GOG Connect…

Forrás: PCGamerPCGamerPCGamerPCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu