Alien: biztosan készül egy új akció-MMO és Amanda Ripley további kalandjai is folytatódhatnak…

Azután jött a hír, hogy hatalmas felháborodás követte az mobilos Alien: Blackout bejelentését.

Az Alien: Blackout okostelefonos bejelentése egyszerre okozott hatalmas felháborodást a hardcore Alien PC/PS4/Xbox/Nintendo játékosok körében, mások pedig csak csalódottan legyintettek. A FoxNext azonban nem szeretett volna úgy járni, mint a Blizzard a hasonlóan nagy botrányt kavart mobiljátékos Diablós bejelentésével. Éppen ezért gyorsan bedobták a köztudatba, hogy egy MMO akciójáték is készül PC-re, illetve „nagykonzolokra”, amely szintén az Alien univerzumban játszódik.

Nem ez az első alkalom, hogy a kiadó erről a projektről beszél, hiszen már 2018-ban is megemlítette a cég, hogy egy AAA Alien shooteren dolgozik a Cold Iron Studios csapattal. Most ezt a projektet konkretizálták is ezzel a mondattal: „szintén dolgozunk egy PC-s és konzolos MMO akciójátékon, amely az Alien univerzumban játszódik.”

Nem szereted az MMO-kat? Inkább sztori-orientált szingli játékra vágysz, a la Alien Isolation, Amanda Ripley-vel a főszerepben? (Hiszen a Blackout is erről szól.) Akkor számodra is van jó hírünk: a cég a Twitterén #AmandaRipley hashtaggel megerősítette Twitteren, hogy rövidesen „újabb hírekre számíthatunk”… Persze ez vonatkozhat egészen másra is (könyvekre, képregényekre, ne adj isten egy új filmre Amanda főszereplésével) de elég valószínűtlen, hogy tovább húznák az Alien Isolation rajongók idegeit egy új „félrevezetéssel”…

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu