Vajon készül-e még az új Brothers In Arms?

A Gearbox mostanában egy perrel foglalkozik (röviden összefoglalva Randy Pitchford, a cég elnöke, és annak korábbi ügyvéde ment egymásnak, de az a szituáció még kibontakozófélben van), meg a be nem jelentett, de létező Borderlands 3-mal. Mi a helyzet egy régebbi játékukkal?

Még májusban egy rajongónak úgy válaszolt Pitchford Twitteren, hogy „Valamin dolgozunk. Már jó ideje ezzel foglalkozunk, és néhány király ember is rajta van az ügyön, és ahogy halad [a fejlesztés], úgy kezdem gondolni, hogy igazán jó lehet. Biztosra akarok menni a bejelentésünk előtt. Több munkánk van még vele.” Korábban pedig, a Call of Duty: WWII bejelentése előtti pletykák esetében is hasonlóan a régi franchise-ukra utal (ami szintén a második világháborúban játszódott – még 2005-ben indult az egész a Brothers In Arms: Road to Hill 30-cal). „Utálni fogod azt, amin dolgozunk,” írta Pitchford a Vlambeer-es Rami Ismailnak, aki akkoriban csalódott a Call of Duty történelmi kanyarján.

A Brothers In Arms legutóbb 2014-ben bukkant fel iOS-en és Androidon (?!) a Brothers In Arms 3: Sons of War alatt, a negyedik részt pedig törölte a Gearbox. Kérdéses, hogy egyáltalán tényleg készül-e valami a cégnél a Borderlands 3-on kívül? Arról legalább láttunk már pár dolgot…

Forrás: PlayStation Unlimited

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu