Nintendo Switchre tartana az Assassin’s Creed III és az Assassin’s Creed: Liberation?

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft a hordozható Nintendo platformra tervezi vinni az Assassin’s Creed III és az Assassin’s Creed: Liberation (az eredetileg PlayStation Vitára megjelent játék) újrakiadását.

A Redditen tűnt fel, hogy egy cseh értékesítő weboldalán látható a két játék Nintendo Switch kiadása, amivel a decemberi német szivárgás (igaz, ez PlayStation 4-re és Xbox One-ra is említi az újrakiadásokat) megerősítésre is kerülhetett. A meglepő dolog a cseh szivárgásban (a Ubisoft csehül állásán túl…) az, hogy megjelenési dátumot és árat is írnak – kb. 35 eurós áron (11500 forint kb.), február 15-én jelenne meg az Assassin’s Creed III + Liberation a Nintendo Switchen.

Az Assassin’s Creed III anno kapott egy Nintendo Wii U portot 2012-ben, így nem lenne butaság a Switchre is áthozni a játékot, de az Assassin’s Creed: Liberation eddig a PlayStation 3/Xbox 360/PC trión volt csak a PS Vitás eredeti változat után.

Nemsokára itt az állítólagos megjelenési dátum – a francia kiadó csendben megejtheti a megjelenést.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu