The Outer Worlds: tartalmas játéknak nézhetünk elébe!

Az Obsidian bár már a Microsoft alá tartozik (pontosabban az Xbox Game Studios alá – nemrég nevezte át magát a Microsoft Game Studios!), ezen RPG-jük multiplatform lesz.

A GameInformer meginterjúvolta Leonard Boyarsky-t, a Fallout egyik fő alkotóját, aki a The Outer Worlds egyik társrendezője is. Ő elárulta, hogy mennyi ideig is fog tartani az Obsidian következő játékának végigjátszása – szerinte a hossz hasonló lesz a Star Wars: Knights of the Old Republic 2-éhez, „vagy annál egy kicsit kisebb méretű lesz”. Az kb. 30-40 órát igényel, így ebből ki is lehet indulni, hogy hány napi szabadságot és hideg kaját kell majd később bekészíteni a szobába.

Tim Cain, a The Outer Worlds másik társrendezője hozzátette, hogy bár az emberek több száz órányi játékmenetet saccolnak, de nem ez lesz a helyzet. Nem lesz a játék ugyanis valami hatalmas, nyílt világú valami mint amilyen például a No Man’s Sky volt. A végigjátszás hossza a játékstílusunkon fog múlni – a lopakodóknak több idő kell, míg az akciózóknak kevesebb.

Boyarsky kiemelte, hogy az Obsidian a The Outer Worlds újrajátszhatóságán és azon dolgozik, hogy a játék reaktív (a cselekedeteinkre reagáló) legyen. „A csapatunk mérete és költségvetése miatt szükséges, hogy egy kisebb, szorosabban irányított játék legyen ahelyett, hogy egy óriási, sandbox cím legyen, ahol bárhová elfuthasz,” mondta Boyarsky.

A The Outer Worlds idén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu